Productspecificatie

Productnaam
Truffelpunt
Afbeelding
Ingredienten
slagroom (melkbestanddelen, suiker, stabilisator E407 (0,01%)), amandelspijs (amandelen, suiker, eiwit, verdikkingsmiddel E466), tarwebloem, frambozenbessenjam (suiker, frambozen, rode bessen, glucosestroop, geleermiddel E440, voedingszuur E330, zuurteregellaar E330, vruchten extract), chocolade-puur (cacaomasse, suiker, cacaoboter, emulgator sojalechitine, aroma, vanille (kan sporen bevatten van melkeiwitten)),ei, water, cacaopoeder, zout. Allergenen: tarwe, kippenei, koemelkeiwit, lactose, cacao, vanilline,soja-olie amandelen
Allergenen
tarwe, kippenei, koemelkeiwit, lactose, cacao, vanilline,soja-olie amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C